Menú

19 de jul. 2024

Amanida de patata, salmó i llagostins

 


Amanida de patata, salmó i llagostins

 

Dificultat

Baixa

Temps de preparació

1h.

Cost per ració

3,50€

  

Ingredients per persona: 2 patates mitjanes, un tall de salmó marinat, 5 o 6 llagostins cuits grans, 1 ceba tendra, oli d’oliva, un grapat d’olives i sal..

  

1.       Primer de tot, coc les patates. Com? Les poso en una olla amb aigua freda amb sal i vinagre i, quan arrenca l’aigua a bullir les deixo coure uns 25 minuts en funció de la mida. Les trec i deixo que es refredin una mica. Les pelo i les tallo a trossos.

2.       Quan les patates són fredes, pelo els llagostins i tallo el salmó a tires i la ceba tendra.

3.       Poso en un plat tot barrejat amb les olives, amaneixo amb oli d’oliva i un xic de sal i a taula.

 

Bon profit!












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!