Menú

5 de jul. 2019

Amanida grega d'estiu



Dificultat
Fàcil
Temps
30’
Cost per ració
2,20€

Ingredients per unes 2 persones:  uns 100 grams de formatge feta (la meitat d’un paquet de 200 grams aproximadament), tomàquets cherrie de branca (uns 200 grams), 1 cogombre, 1 ceba tendra, mig pebrot vermell, mig pebrot groc, un grapat d’olives negres. Per a la vinagreta: oli d’oliva, vinagre suau, 2 dents d'all, sal i pebre i herbes aromàtiques.

1)     Netegem bé totes les hortalisses i les tallem de diferents formes, els tomàquets cherrie, per la meitat, els pebrots a tires, la ceba a rodanxes i després separem per capes, ...
2)    Tallem el formatge a daus petits
3)    Posem en un plat o en un bol barrejant-ho tot 
4)    Fem una vinagreta barrejant al gust oli d'oliva, sal, pebre, vinagre suau i herbes aromàtiques al gust (tipus provençals, o romaní, ...)

Bon profit!




els ingredients

tallem les verdures





muntem el plat amb tots els ingredients 

una bona combinació de colors



la vinagreta amb oli, sall, herbes, sal i pebre al gust

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!