Dificultat
|
Fàcil
|
Temps
|
30’
|
Cost per ració
|
2,20€
|
Ingredients per unes 2 persones: uns 100 grams de formatge feta (la meitat d’un
paquet de 200 grams aproximadament), tomàquets cherrie de branca (uns 200
grams), 1 cogombre, 1 ceba tendra, mig pebrot vermell, mig pebrot groc, un
grapat d’olives negres. Per a la vinagreta: oli d’oliva, vinagre suau, 2 dents d'all, sal i pebre i herbes aromàtiques.
1) Netegem
bé totes les hortalisses i les tallem de diferents formes, els tomàquets
cherrie, per la meitat, els pebrots a tires, la ceba a rodanxes i després
separem per capes, ...
2) Tallem
el formatge a daus petits
3) Posem
en un plat o en un bol barrejant-ho tot
4) Fem una vinagreta barrejant al gust oli d'oliva, sal, pebre, vinagre suau i herbes aromàtiques al gust (tipus provençals, o romaní, ...)
Bon profit!
![]() |
els ingredients |
![]() |
tallem les verdures |
![]() |
muntem el plat amb tots els ingredients |
![]() |
una bona combinació de colors |
![]() |
la vinagreta amb oli, sall, herbes, sal i pebre al gust |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!