Menú

15 de des. 2023

aletes de pollastre marinades a l'andalusa

 


Aletes de pollastre marinades a l’andalusa


 

Dificultat

fàcil

Temps de maceració

Temps de cocció

24h

40’

Cost per ració

1,50€

 

Unes aletes de pollastre que, un cop marinades, només és qüestió de posar-les al forn. Es poden acompanyar pel que més et vingui de gust, van molt bé per un sopar informal i divertit. Agraden moltíssim.


Per cert, quants dies podem tenir les aletes marinades a la nevera (sense coure)? doncs entre 2 i 6 dies les podem tenir tapades amb la salsa de marinar a nevera sense problemes. 

  

Ingredients per unes 4 persones: 12 aletes de pollastre (uns 1200 grams), una cullerada de postres de: comí molt, orenga molta, cúrcuma, pebrot dolç i mitja cullerada de postres de pebrot picant, 3 grans d’all, oli d’oliva (mig got aproximadament), sal.

 

1.       Primer de tot preparo la salsa de maceració. En un pot alt aboco l’oli d’oliva, les espècies i l’all trinxat. Ho remeno bé.

2.       Col·loco paper de forn en un taper i poso una mica de la maceració a sota.

3.       Col·loco les aletes de pollastre netes i les rego amb la maceració,

4.       Tapo i cap a la nevera unes 24 hores, tot i que amb 8 hores ja podríem utilitzar-les.

5.       Poso el forn a escalfar a uns 190 graus.

6.       Poso les aletes en una safata per forn i les poso al mig del forn a coure uns 20 minuts

7.       Les trec, les giro i les torno a fer coure 20 minuts més.

8.       Ja puc servir a taula

 

Bon profit!













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!