Menú

30 de maig 2025

Bolets shitake amb salsa de soja estil asiàtic

 



bolets shitake amb salsa de soja estil asiàtic

 

 

Dificultat

Mitjana

Temps

30’

Cost per ració

2,50€

 

Uns bolets fets a l’estil asiàtic, són ideals per acompanyar una carn, un peix, un arròs blanc o qualsevol altre plat que us vingui de gust.

 

Ingredients per unes 4 persones:  800 grams de bolet shitake frescos, 150 ml. de salsa de soja, 150 grams de sucre moreno, 250 ml. d’aigua, oli d’oliva, 3 grans d’all i julivert.

 

1.       Primer de tot netejo els bolets i els deixo escórrer. Els tallo a tires i reservo

2.       Pico els grans d’all i el julivert.

3.       En una cassola gran sofregeixo uns minuts els alls i el julivert picats amb oli d’oliva.

4.       Afegeixo els bolets i remeno i saltejo uns cinc minuts.

5.       En un bol barrejo la salsa de soja amb el sucre i l’aigua.

6.       Aboco la barreja de soja i sucre a la cassola amb els bolets i ho deixo coure uns 15 minuts o una mica més fins que la salsa ha caramel·litzat una mica. Deixo reposar.

7.       Serveixo a taula.

 

Bon profit!
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!