bolets shitake amb salsa de soja estil
asiàtic
Dificultat |
Mitjana |
Temps |
30’ |
Cost per ració |
2,50€ |
Uns bolets fets a l’estil asiàtic, són
ideals per acompanyar una carn, un peix, un arròs blanc o qualsevol altre plat
que us vingui de gust.
Ingredients per unes 4 persones: 800 grams de bolet shitake frescos, 150 ml. de salsa de soja, 150 grams de sucre moreno, 250 ml. d’aigua, oli d’oliva, 3 grans d’all i julivert.
1.
Primer de tot netejo els bolets i els deixo escórrer.
Els tallo a tires i reservo
2.
Pico els grans d’all i el julivert.
3.
En una cassola gran sofregeixo uns minuts els alls i
el julivert picats amb oli d’oliva.
4.
Afegeixo els bolets i remeno i saltejo uns cinc
minuts.
5.
En un bol barrejo la salsa de soja amb el sucre i l’aigua.
6.
Aboco la barreja de soja i sucre a la cassola amb els
bolets i ho deixo coure uns 15 minuts o una mica més fins que la salsa ha caramel·litzat
una mica. Deixo reposar.
7.
Serveixo a taula.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!