Dificultat |
Fàcil |
Temps |
30’ |
Cost per ració |
1,50€ |
Aquesta amanida és molt
completa, el brócoli al dente amb els seitons combinen molt bé. Els seitons
fets a casa abarateixen el plat. A més a més ara just comença la bona època per
comprar seitons del mediterrani. Les pipes li aporten un toc cruixent i el blat
de moro, color.
Aquí tens la recepta per fer
els seitons marinats, la clau d’aquesta amanida:
Ingredients per unes 2 persones: unes fulles d’enciam trocadero, 1 tomàquet vermell, unes branques de brocoli, uns seitons seitons marinat en vinagre (8/10 peces aproximadament), una ceba tendra, un grapat de blat de moro, un grapat de pipes salades. Vinagreta: oli d’oliva, vinagre de poma, sal i pebre negre.
1) Primer
de tot coc al vapor el brocoli, que quedi al dente (5 minuts). I el deixo
refredar
2) Netejo
i tallo les fulles d’enciam i les poso a la base
3) Col·loco
el tomàquet, el blat de moro, les pipes i els seitons.
4) Faig
la vinagreta barrejant tot en un pot i l’aboco damunt el plat.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!