Menú

3 de nov. 2023

amanida de moniato

 


Amanida de moniato

  

Dificultat

Fàcil

Temps

Una hora

Cost per ració

1,90€

 

Una amanida original, el formatge i els nabius secs li donen un toc alegre i gustós.

  

Ingredients per unes 2 persones: 2 moniatos grans(ja pelats i tallats en petits daus), oli d’oliva, sal i pebre negra, una ceba de Figueres, mitja tassa de nabius secs (O frescos), mitja tassa de formatge tipus feta, un bon grapat de julivert picat. I per amanir: vinagre de poma (2 cullerades mida sopa), mostassa de Dijon (1 cullerada), un polsim de comí, un altre de pimentó vermell.

 

 

1.       Primer de tot tallo les verdures a daus, a una bona mida per menjar-se-les.

2.       Poso el forn a escalfar a uns 200 graus.

3.       En una safata poso els moniatos amb la ceba. Important que tot quedi en una sola capa perquè es cogui per igual i quedi un xic cruixent per fora. Un raig d’oli i salpebro i coc al forn uns 20 minuts .

4.       Deixo refredar el moniato i el poso en un bol.

5.       Ara faig la vinagreta: en un got amb tapa poso un raig d’oli d’oliva, vinagre, sal, pebre, comí, mostassa i pimentó. Ho barrejo tot bé.

6.       Aboco al bol els nabius, el formatge en trossets i el julivert picat.

7.       Ho rego amb la vinagreta i a taula.

Aquest plat es pot servir fred o tebi.

 

 

Bon profit!






















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!