fricandó vegà amb seitan
| 
   Dificultat  | 
  
   Mitjana  | 
 
| 
   Temps  | 
  
   1h  | 
 
| 
   Cost per ració  | 
  
   3€  | 
 
Un plat vegà deliciós i fàcil de fer. 
Ingredients (per unes 2 persones)  Una peça de
seitan, 1 ceba gran, uns 50 grams de moixernons deshidratats, farina de blat de
moro, sal, oli d’oliva. Per la picada: all, julivert, unes ametlles i sal
               
1.     Posar els moixernons
coberts amb aigua una estona (mínim 15 minuts)  tallar el seitan, salar i
enfarinar. Fregir en una paella amb oli abundant molt calent. Apartar
2.     A la mateixa paella
fregir la ceba ratllada durant uns 5/6 minuts. Afegir-hi els bolets nets i
tallats sense aigua i coure 5 minuts més
3.     Afegir el seitan i
cobrir amb brou i deixar coure a foc lent durant uns 15/20 minuts
4.     Durant els últims 5
minuts afegir-hi la picada
5.     Tapar i deixar reposar
una estona abans de servir. Va molt bé fer-ho amb temps i a l’hora de servir
donar-li un cop de foc
Bon profit !
També es pot fer per congelar, aleshores el que faig és fer-ho al revés,
deixo el seitan a la nevera dins la seva bosseta tancada hermèticament (tal i
com l'hem comprat) i faig la salsa. 
Poso la ceba a coure, afegeixo els moixernons hidratats, i el brou i quan
tot està llest, deixo refredar, poso en un taper i al congelador.
El dia del menjar, trec la salsa i la deixo descongelar.
Fregeixo el seitan en una paella, i afegeixo la salsa, coure uns 5 minuts i
llest.

























Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!