Macarrons amb salmó i nata
| 
   Dificultat  | 
  
   Mitjana  | 
 
| 
   Temps   | 
  
   30’  | 
 
| 
   Cost per ració  | 
  
   4,50€  | 
 
Un plat que es fa en una mitja horeta i que resulta espectacular, els macarrons coberts d'una crema deliciosa i els daus de salmó fan un plat que enamora.
1.      
Primer de tot, mesuro els ingredients.
2.      
Poso en una olla amb força aigua a bullir i quan
arrenca el bull, afegeixo els macarrons i un polsim de sal i els coc durant el
temps que posa a l’envàs. Aproximadament uns 8 minuts.
3.      
Mentrestant, pico la ceba 
4.      
En una cassola fonda amb oli calent afegeixo la ceba i
la coc uns minuts fins que canvia de color
5.      
Afegeixo el vi blanc i deixo coure una estoneta (15’ o
més) fins que estigui força evaporat
6.      
Afegeixo el salmó a daus (prèviament espolsat amb
orenga), remeno, tot a foc lent millor
7.      
Afegeixo el tomàquet triturat, remeno bé, salpebro, i
deixo coure uns 10 minuts aproximadament.
8.      
Afegeixo la crema de llet o nata líquida, remeno.
9.      
I seguidament afegeixo els macarrons cuits, deixo coure
un minut i ja està llest per servir a taula.
Bon profit!



















Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!