Entreenciams de casa
Dificultat |
Fàcil |
Temps |
10’ |
Cost per ració (2 unitats per persona) |
0,90€ |
Un entrepà sense pa, el faig amb enciam i a dins hi poso el que em vingui de gust. Queda molt bé amb alvocat, ou dur, salmó, ... i la maionesa li aporta cremositat. Si te l’emportes a la feina el poses a la nevera fins menjar-te’l, si no pots, posa’ls dins una bossa isotèrmica. Un dinar que no necessita coberts !
Ingredients per unes 2 persones: un enciam tipus romà,
amb les fulles ben llargues i els farcits: 2 ous durs, salmó fumat, un alvocat
(hi pots posar el que més t’agradi: tomàquets, cogombres, olives, pernil
dolç...) Per tant és un àpat que pot ser perfectament vegà o vegetarià i que
està lliure de gluten, per tant, apte per a moltes persones.
Apart: maionesa o la salsa que vulguis.
1.
Primer de tot, netejo bé les fulles d’enciam i les
estenc bé.
2.
Tallo els ingredients del farcit a rodanxes o talls
petits, avui he fet un parell d’ous durs...
3.
Col·loco un paper de film transparent damunt el marbre
o fusta de tallar (també pots usar aquelles catifes de fer sushi). Col·loco
unes fulles d’enciam de manera que tingui una bona base.
4.
Pinto amb maionesa la base, col·loco a capes, alvocat,
ou dur, salmó, salpebro al gust i torno a pintar amb maionesa.
5.
Poso a sobre una fulla d’enciam i ho embolico tot
pitjant bé fins formar un rotlle. Ens quedarà tot tancat amb el film
transparent.
6.
Ho deixo reposar a la nevera.
7.
Per menjar, enretiro el film i endavant !
Sana, fàcil i super ,
oi?
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!