Macarrons amb salsa de carbassó, alfàbrega i ametlla
Dificultat |
fàcil |
Temps |
30’ |
Cost per ració |
0,85€ |
Una salsa d’un color
verd molt bonic, molt nutritiva i fàcil de fer. Per menys d’un euro per
persona. Aquests macarrons es poden menjar calents però també freds. Per tant,
un plat de taper ideal per aquests dies d’estiu, oi?
Ingredients per unes 4 persones: 500 grams de macarrons, 3 carbassons, 2 grans d’all, 40 grams de formatge parmesà ratllat, 4 branques d’alfàbrega fresca, oli d’oliva, sal, pebre blanca.
1.
Primer de tot, netejo els carbassons, els tallo a daus
i els poso en una paella amb oli d’oliva a coure.
2.
Mentre es fan els carbassons, coc la pasta amb aigua
bullent uns 8 minuts (al dente).
3.
Afegeixo els grans d’all picat al carbassó i remeno.
Salpebro al gust. I quan estiguin fets (un color daurat), els aparto.
4.
En un pot fondo poso els carbassons, afegeixo les
ametlles (avui jo les he picat prèviament, però es poden posar totes senceres
sense pell i picar amb tot), parmesà ratllat i les fulles d’alfàbrega. Afegeixo
un bon raig d’oli d’oliva.
5.
Ho trituro tot bé.
6.
Escorro els macarrons i afegeixo la salsa i remeno bé.
7.
I a taula.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!