Aletes de pollastre marinades a l’andalusa
| 
   Dificultat  | 
  
   fàcil  | 
 
| 
   Temps de maceració Temps de cocció   | 
  
   24h 40’  | 
 
| 
   Cost per ració  | 
  
   1,50€  | 
 
Unes aletes de
pollastre que, un cop marinades, només és qüestió de posar-les al forn. Es
poden acompanyar pel que més et vingui de gust, van molt bé per un sopar
informal i divertit. Agraden moltíssim. 
Per cert, quants dies podem tenir les aletes marinades a la nevera (sense coure)? doncs entre 2 i 6 dies les podem tenir tapades amb la salsa de marinar a nevera sense problemes.
Ingredients per unes 4 persones: 12 aletes de pollastre
(uns 1200 grams), una cullerada de postres de: comí molt, orenga molta,
cúrcuma, pebrot dolç i mitja cullerada de postres de pebrot picant, 3 grans d’all,
oli d’oliva (mig got aproximadament), sal.
 
1.       Primer de tot preparo la
salsa de maceració. En un pot alt aboco l’oli d’oliva, les espècies i l’all
trinxat. Ho remeno bé.
2.       Col·loco paper de forn
en un taper i poso una mica de la maceració a sota.
3.       Col·loco les aletes de
pollastre netes i les rego amb la maceració, 
4.       Tapo i cap a la nevera
unes 24 hores, tot i que amb 8 hores ja podríem utilitzar-les.
5.       Poso el forn a escalfar
a uns 190 graus.
6.       Poso les aletes en una
safata per forn i les poso al mig del forn a coure uns 20 minuts
7.       Les trec, les giro i les
torno a fer coure 20 minuts més.
8.       Ja puc servir a taula
Bon profit!








Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!