Dificultat |
Fàcil |
Temps |
20’ |
Cost per rajola Cost per ració |
2,50€ 0,50€ |
Ingredients per una rajola: 150 grams de farina d’ametlla, 100 grams de
sucre, 40 grams de nous i 4 o 5 peces més per decorar, i 75 ml. De nata vegetal
(per ex. crema de soja).
1) Primer
de tot mesuro els ingredients
2) En
una olla poso la crema de soja a bullir i aboco el sucre i remeno bé fins que
es disolgui. Ho treballo a foc lent
3) Poso
en un bol l’ametlla en pols junt amb les nous ben trinxades.
4) Aboco
la crema de soja i remeno bé. Jo ho treballo amb una llengua pastissera.
5) Quan
tot està ben integrat, ho poso en un taper folrat amb paper de forn, i vaig
donant la forma exercint pressió perquè quedi una massa ben compacta.
6) Ho
tapo, hi poso algun pes a sobre i a la nevera a reposar almenys unes s vuit hores.
7) El
trec el decoro amb unes nous per sobre.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!