Filet de porc amb puré de moniato
Dificultat |
Mitjana |
Temps |
1h 30’ |
Cost per ració |
3,10€ |
La combinació del
filet salat amb la dolçor del moniato és un contrast que resulta excel·lent. És
molt fàcil de fer, i es pot fer amb altres carns (filet de vedella, o una
costella, o llom). Avui l'he fet amb filet de porc i ha quedat excel·lent.
Ingredients per unes 2 persones: 6 petits filets de porc, 2 moniatos mitjans O 3 O 4 de petits, el suc de mitja llimona, oli d’oliva, sal fina o escates de sal, julivert
fresc i nou moscada.
1. Primer de tot poso el
forn a escalfar a uns 200 graus.
2. Coloco els moniatos en
una safata i els deixo una horeta (fins que siguin ben tous). Els trec, trec la
polpa de dins i l’aixafo amb una forquilla, salpebro, hi aboco el suc de
llimona, una mica de julivert picat, nou moscada i oli d’oliva i remeno tot bé.
Avui he posat una mica d’aigua per fer una textura més suau i no tan espessa.
3. En una paella o una
planxa fregeixo els filets amb la paella ben calenta i unes gotes d’oli d’oliva.
Els deixo al nostre gust. Millor poc fets que sempre seran més bons. Tot i que
això va a gustos.
4. Munto el plat així: poso
una base de puré de moniato (calent) i a sobre un filet i un xic d'escates de sal (si no se’n
te, doncs de l’altra) i a taula.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!