Canelons freds de marisc i peix
Dificultat |
Mitjana |
Temps de preparació: Temps de repòs farcit |
2 hores 2 hores |
Cost per ració |
5€ |
Uns canelons d’estiu, frescos, lleugers i amb el toc
de festa que tenen els canelons. Pots farcir-los dels peixos o mariscs que més
t’agradin.
Ingredients per unes 4 persones: 20 plaques de pasta, 3 patates cuites, 6
palets de surimi, 12 gambes vermelles, 12 llagostins cuits (més 4 per la
decoració), mig quilo de lluç, un manat de cibulet.
Per decorar: maionesa, cibulet i uns llagostins cuits pelats
1. Primer de tot, fregeixo
les gambes, les pelo i les reservo.
2. Faig una salsa americana
amb els caps de les gambes, un raig d’oli i una mica d’aigua i al foc uns 15
minuts. Colo.
3. Fregeixo el lluç, el
deixo refredar, trec les espines i la pell i faig a bocins.
4. Pico tot ben petit
(surimi, gambes, llagostins, ...)
5. Aixafo les patates sense
la pell i barrejo la resta d’ingredients del farcit junt amb la salsa
americana. Rectifico de sal i pebre.
6. Poso el farcit en mànega
pastissera i a reposar a la nevera un parell d’hores que agafi consistència.
7. Mentrestant coc les
plaques dels canelons uns 12 minuts amb aigua salada bullint, deixo escórrer i
estiro amb compte.
8. Farceixo els canelons i
els col·loco en una safata. Cobreixo amb film transparent i a la nevera.
9. Una hora abans decoro
els canelons amb maionesa i cibulet picat i els llagostins de decoració (opcional).
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!