Amanida de salmó marinat i arròs amb crudités
Dificultat |
Mitjana |
Temps |
45’ |
Cost per ració |
1,50€ |
Una amanida fresca, molt nutritiva i fàcil de fer. La
clau? Marinar el salmó i mentrestant tallar la resta d’ingredients. Pot ser un
sopar molt lleuger perfectament.
Ingredients per unes 4 persones: salmó
fumat (quantitat al gust, uns 800 grams està bé); uns 320 grams d’arròs basmati,
un alvocat, una ceba tendra, un mango, mig quilo d’edamame (jo els compro
congelats en una botiga asiàtica), oli d’oliva, sal, una llimona, salsa de soja,
salsa Perrins, i llavors de sèsam.
1. Primer de tot tallo el
salmó fumat a daus.
2. Preparo un macerat amb
el suc de la llimona, oli d’oliva, sal, salsa Perrins i pebre al gust. Deixo
els daus marinar a la nevera una estona
3. Bullo l’arròs basmati
uns 10 minuts amb una mica de cúrcuma. Escorro i refredo.
4. Poso en aigua bullint l’edamame
i el deixo coure uns 8 minuts. Refredo i pelo.
5. Tallo tots els
ingredients crus a daus
6. Munto el plat posant l’arròs
de base, a sobre els daus de salmó i al voltant l’edamame, la ceba i el mango.
7. Espolso amb el sèsam i
oli i sal al gust. O el marinat que he usat pel salmó i a taula.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!