3 d’oct. 2025

Amanida de salmó marinat amb crudités

 


Amanida de salmó marinat i arròs amb crudités

 

 

Dificultat

Mitjana

Temps

45’

Cost per ració

1,50€

 

Una amanida fresca, molt nutritiva i fàcil de fer. La clau? Marinar el salmó i mentrestant tallar la resta d’ingredients. Pot ser un sopar molt lleuger perfectament.

 

Ingredients per unes 4 persones:  salmó fumat (quantitat al gust, uns 800 grams està bé); uns 320 grams d’arròs basmati, un alvocat, una ceba tendra, un mango, mig quilo d’edamame (jo els compro congelats en una botiga asiàtica), oli d’oliva, sal, una llimona, salsa de soja, salsa Perrins, i llavors de sèsam.

 

 

1.       Primer de tot tallo el salmó fumat a daus.

2.       Preparo un macerat amb el suc de la llimona, oli d’oliva, sal, salsa Perrins i pebre al gust. Deixo els daus marinar a la nevera una estona

3.       Bullo l’arròs basmati uns 10 minuts amb una mica de cúrcuma. Escorro i refredo.

4.       Poso en aigua bullint l’edamame i el deixo coure uns 8 minuts. Refredo i pelo.

5.       Tallo tots els ingredients crus a daus

6.       Munto el plat posant l’arròs de base, a sobre els daus de salmó i al voltant l’edamame, la ceba i el mango.

7.       Espolso amb el sèsam i oli i sal al gust. O el marinat que he usat pel salmó i a taula.

 

 

Bon profit!




































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!