18 de jul. 2025

Amanida amb formatge de cabra gratinat

 


Amanida de canonges amb formatge de cabra gratinat

  

Dificultat

Fàcil

Temps

20’

Cost per ració

2,50€

 

Una amanida interessant, típica i molt fàcil. Això sí, escull un bon formatge de cabra. El contrast fred i calent li dona un sabor espectacular i els pinyons,  molta alegria. Un recurs fàcil. 

 

Ingredients per unes 4 persones:  unes fulles de canonges (també serveix altres tipus d’enciams), uns tomàquets cirerols, unes rodanxes de formatge de cabra, un grapat de pinyons, i per la vinagreta: oli d’oliva, vinagre, sal i pebre

 

 

1.       Primer de tot, netejo bé les verdures. Tallo els cirerols per la meitat.

2.       Faig la vinagreta: barrejo l’oli d’oliva, el vinagre, la sal i el pebre en un got o pot

3.       Poso en una safata de forn les rodanxes de formatge de cabra a gratinar al forn amb els pinyons per sobre. Uns 150 graus uns 5 o 10 minuts. Vigilar que no es cremi.

4.       Poso en un plat la base de canonges i els cirerols i les rodanxes de formatge per sobre.

5.       Rego amb la vinagreta i a taula!

 

 

 

Bon profit!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!