Amanida de canonges amb formatge de
cabra gratinat
Dificultat |
Fàcil |
Temps |
20’ |
Cost per ració |
2,50€ |
Una amanida interessant, típica i molt fàcil. Això sí, escull un bon formatge de cabra. El contrast fred i calent li dona un sabor espectacular i els pinyons, molta alegria. Un recurs fàcil.
Ingredients per unes 4 persones: unes fulles de canonges (també serveix altres
tipus d’enciams), uns tomàquets cirerols, unes rodanxes de formatge de cabra,
un grapat de pinyons, i per la vinagreta: oli d’oliva, vinagre, sal i pebre
1.
Primer de tot, netejo bé les verdures. Tallo els
cirerols per la meitat.
2.
Faig la vinagreta: barrejo l’oli d’oliva, el vinagre,
la sal i el pebre en un got o pot
3.
Poso en una safata de forn les rodanxes de formatge de
cabra a gratinar al forn amb els pinyons per sobre. Uns 150 graus uns 5 o 10
minuts. Vigilar que no es cremi.
4.
Poso en un plat la base de canonges i els cirerols i
les rodanxes de formatge per sobre.
5.
Rego amb la vinagreta i a taula!
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!