Salmó a la taronja
Dificultat |
Mitjana |
temps de preparació |
30’ |
Cost per ració |
7€ |
Un plat molt fàcil de fer, molt nutritiu
i saludable. Jo, avui l’he acompanyat d’unes patates bullides.
Ingredients per unes dues persones: 2 talls generosos de
salmó, una ceba de Figueres, 3 dents d’all, una cullerada gran de farina, 2
taronges grans (ratllarem la pell i extraurem el suc), sal, oli d’oliva, pebre
negra, unes fulles de julivert.
Per acompanyar; unes patates o una amanida o un arròs blanc.
1. Primer de tot, salpebro
els talls de salmó.
2. En una paella amb un xic
d’oli d’oliva marco els talls banda i banda i els aparto.
3. Mentrestant, tallo la
ceba ben petita i pico els alls.
4. Aboco la ceba a la
paella, coc uns 10 minuts i afegeixo l’all ben picat. Deixo coure 5 minuts més.
5. Ratllo la pell de les
taronges i l’afegeixo a la ceba.
6. Afegeixo una cullerada
de farina i remeno bé, que es torri durant un minutet i
7. Afegeixo el suc de les
dues taronges. I de seguida afegeixo els talls de llom, espolso julivert picat
per sobre i deixo coure un parell de minuts.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!