Un pastís d'estiu, que no necessita cocció, molt senzill de fer i que podràs portar a qualsevol festa.
Dificultat |
Fàcil |
Temps |
30’ |
Cost per ració |
2€ |
Ingredients per un pastís per unes 4/6
persones: un paquet de pa de motlle,
formatge d’untar, palets de cranc, salmó marinat. Per decorar: fulles d’enciams
a tires, unes gambes o unes olives.
1. Primer de tot preparo els ingredients, tallo les vores
del pa si és que en te. Tallo el salmó i els palets de cranc.
2. En un taper allargat poso film transparent i ara
començo a muntar el pastís
3. A la base poso pa de motlle untat amb formatge,
cobreixo amb salmó i palets de cranc i una altra capa. I així vaig fent fins
que arribo a l’últim pis.
4. Decoro amb el salmó i els palets de cranc. Tapo i
apreto bé perquè quedi tot compactat i ho deixo a nevera una nit.
5. Abans de servir trec el pastís del motlle i porto a
taula amb més decoració (queda bé presentar en un llit d’enciams, amb unes
olives, o unes gambetes, o ou dur, o el que vingui de gust)
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!