15 de jul. 2022

Cassola d'arròs amb pinxos

 



Cassola d’arròs amb pinxos

 

 

Dificultat

Mitjana

temps

30’

Cost per ració

1,30€

 

Un arròs aromatitzat amb els pinxos i les verdures i les espècies afegides. Un plat saborós i molt senzill de fer.

 

Ingredients per unes 8 persones: 1k de pinxos en daus (carn macerada), 800 grams  d’arròs basmati, 3 pastanagues, 2 cebes mitjanes, 1 carbassó, 1 pebrot vermell, oli d’oliva, sal, pebre negre, curri en pols.

 

1.       Primer de netejo les verdures i les tallo a trossets ben petits

2.       Poso els pinxos en una cassola amb oli d’oliva, tot ben calent i els coc fins que estiguin daurats.

3.       Afegeixo la ceba, remeno i deixo coure uns minuts

4.       Afegeixo la resta de les verdures: les pastanagues, el pebrot, i coc una estoneta bé.

5.       Per acabar, afegeixo el carbassó, i ara coc uns 5’.

6.       Aparto la cassola i deixo que els sabors s’intensifiquin.

7.       Escorro l’arròs basmati i l’afegeixo a la cassola de les verdures i els pinxos i ho coc uns minuts remenant bé. Salpebro al gust i afegeixo curri per aromatitzar.

8.       I ja està, es pot servir calent o tebi, com t’agradi més.

 

 

Bon profit!

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!