Macarrons tipus carbonara amb pollastre
Aquest plat agrada molt als infants i joves, aporta molta energia, resulta molt cremós i és senzill de fer. Un plat complet que arregla un dinar. Sé que no és la carbonara italiana però és la carbonara feta amb crema de llet que em va ensenyar la mare i la padrina i està feta amb molt amor.
Dificultat |
Mitjana |
Temps |
1h. |
Cost per ració |
1,20€ |
Ingredients per unes 8 persones: 6 pits de
pollastre tallat a daus, 800 grams de macarrons, 200 grams de cansalada a daus
o tires, 400 ml de llet 200ml de crema de llet (per cuinar), sal i pebre negra,
julivert fresc, uns 150 grams de formatge ratllat (el que més t’agradi)
1.
Primer de tot, si no ho he demanat a la pollastreria,
tallo els pits de pollastre a daus.
2.
Poso en una olla aigua a bullir (on courem els
macarrons). Quan l’aigua bull, aboco els macarrons, salo i deixo coure al dente
(habitualment uns 7 o 8 minuts). Trec una tassa gran de líquid de la cocció. I
just abans de posar-los a la cassola (quan la salsa ja està feta), els escorro.
3.
En una cassola gran fregeixo la cansalada a daus i la
reservo
4.
Fregeixo els alls picats i de seguit hi afegeixo els
daus de pollastre. Els coc uns minuts i ..
5.
Afegeixo la llet, la crema de llet i deixo coure uns
minuts més
6.
Afegeixo el formatge i remeno bé, coc uns 3 minuts i
7.
Afegeixo els macarrons escorreguts
8.
Per acabar, afegeixo julivert picat i la cansalada fregida
i un xic de líquid de cocció dels macarrons (el que calgui).
9.
Remeno i serveixo a taula.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!