Dificultat |
Mitjana |
Temps Repòs |
30’ 3 hores |
Cost per ració |
3€ |
Ingredients per un pastís per unes 4
persones: 1 paquet de pa de motlle, 4
ous, 3 llaunes de tonyina, 15 llagostins cuits (uns 350 grams aprox), un paquet
de palets de surimi (unes 12 peces), pebre blanca, sal i per la salsa rosa: 250
grams de maionesa, mig pot de paté de tonyina, una mica de tomàquet fregit o
ketchup.
Per decorar, més maionesa i usaré dels
ingredients d’abans: 4 llagostins, 3 palets de surimi i una mica de rovell d’ou
cuit.
1) Primer
de tot poso els ous a coure, quan bulli l’aigua els coc durant 10 minuts i
aturo la cocció i refredo deseguida. Els trec la closca, tallo pel mig i separo
la meitat dels rovells cuits que em servirà per decorar.
2) Pelo
els llagostins i n’aparto 4 o 5 per
decorar.
3) Tallo
els palets de surimi (i n’aparto 3 per decorar), i ratllo els ous (clares i
rovells que em restin)
4) Ho
poso tot en un bol junt amb la tonyina ben esmicolada
5) Faig
una salsa rosa barrejant la maionesa amb el tomàquet i afegeixo el paté de
tonyina desfent-lo bé abans.
6) Afegeixo
la salsa rosa a tots els ingredients i barrejo bé. Tasto i salpebro al gust.
7) Ara
ja munto el pastís.
8) En
un motlle de plumcake o un taper poso film transparent i començo a fer capes,
primer una base de pa de motlle (millor sense crosta) de manera que quedi tota
la base coberta i a un mateix nivell. I vaig fent capes de pa amb el farcit. Al
final acabo amb una capa de pa de motlle. Apreto un xic perquè quedi tot
compactat, tanco amb el film i ho deixo a la nevera unes 3 o 4 hores.
9) Trec
de la nevera, el giro i aboco en una safata i el decoro amb maionesa, els
llagostins pelats, tires de surimi i polsim de iema d’ou.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!