Menú

23 de jul. 2021

Pastís fred de llagostins i surimi amb pa de motlle



Dificultat

Mitjana

Temps

Repòs

30’

3 hores

Cost per ració

3€

 

Ingredients per un pastís per unes 4 persones:  1 paquet de pa de motlle, 4 ous, 3 llaunes de tonyina, 15 llagostins cuits (uns 350 grams aprox), un paquet de palets de surimi (unes 12 peces), pebre blanca, sal i per la salsa rosa: 250 grams de maionesa, mig pot de paté de tonyina, una mica de tomàquet fregit o ketchup.

Per decorar, més maionesa i usaré dels ingredients d’abans: 4 llagostins, 3 palets de surimi i una mica de rovell d’ou cuit.

 

1)    Primer de tot poso els ous a coure, quan bulli l’aigua els coc durant 10 minuts i aturo la cocció i refredo deseguida. Els trec la closca, tallo pel mig i separo la meitat dels rovells cuits que em servirà per decorar.

2)    Pelo els llagostins i  n’aparto 4 o 5 per decorar.

3)    Tallo els palets de surimi (i n’aparto 3 per decorar), i ratllo els ous (clares i rovells que em restin)

4)    Ho poso tot en un bol junt amb la tonyina ben esmicolada

5)    Faig una salsa rosa barrejant la maionesa amb el tomàquet i afegeixo el paté de tonyina desfent-lo bé abans.

6)    Afegeixo la salsa rosa a tots els ingredients i barrejo bé. Tasto i salpebro al gust.

7)    Ara ja munto el pastís.

8)    En un motlle de plumcake o un taper poso film transparent i començo a fer capes, primer una base de pa de motlle (millor sense crosta) de manera que quedi tota la base coberta i a un mateix nivell. I vaig fent capes de pa amb el farcit. Al final acabo amb una capa de pa de motlle. Apreto un xic perquè quedi tot compactat, tanco amb el film i ho deixo a la nevera unes 3 o 4 hores.

9)    Trec de la nevera, el giro i aboco en una safata i el decoro amb maionesa, els llagostins pelats, tires de surimi i polsim de iema d’ou.

 

Bon profit!




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!