Amanida de tomàquets aromatitzats i
burrata
| 
   Dificultat  | 
  
   Mitjana  | 
 
| 
   Temps   | 
  
   15’  | 
 
| 
   Cost per ració  | 
  
   1,70€  | 
 
Una amanida ràpida de
fer i que és molt bona. 
Ingredients per unes 3 persones: 3 tomàquets de la tipologia blaus, un formatge burrata mitjanet o gran, oli d’oliva, sal, 4 dents d’all, unes branquetes de farigola.
1.      
Primer de tot netejo els tomàquets i els obro. Avui
els he obert horitzontalment, i després els he tallat en triangles. 
2.      
En una cassola amb un raig d’oli d’oliva he posat els
grans d’all pelats, la branqueta de farigola i ho coc a foc lent uns minutets
fins que l’all és daurat. Aturo el foc i deixo tapat que acabi d’aromatitzar-se
3.      
Asseco bé la burrata amb paper de cuina, i amb els
dits l’obro i la poso de base en un plat pla
4.      
Col·loco els triangles de tomàquet amb sal (va molt bé
les escates de sal si en tens), pebre negre al gust i ho rego amb l’oli
aromatitzat colat.
5.      
Serveixo a taula.
Bon profit!






















Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!