Amanida de tomàquets aromatitzats i
burrata
Dificultat |
Mitjana |
Temps |
15’ |
Cost per ració |
1,70€ |
Una amanida ràpida de
fer i que és molt bona.
Ingredients per unes 3 persones: 3 tomàquets de la tipologia blaus, un formatge burrata mitjanet o gran, oli d’oliva, sal, 4 dents d’all, unes branquetes de farigola.
1.
Primer de tot netejo els tomàquets i els obro. Avui
els he obert horitzontalment, i després els he tallat en triangles.
2.
En una cassola amb un raig d’oli d’oliva he posat els
grans d’all pelats, la branqueta de farigola i ho coc a foc lent uns minutets
fins que l’all és daurat. Aturo el foc i deixo tapat que acabi d’aromatitzar-se
3.
Asseco bé la burrata amb paper de cuina, i amb els
dits l’obro i la poso de base en un plat pla
4.
Col·loco els triangles de tomàquet amb sal (va molt bé
les escates de sal si en tens), pebre negre al gust i ho rego amb l’oli
aromatitzat colat.
5.
Serveixo a taula.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!