Macarrons amb salsa d’espinacs i tomàquets cirerols
| 
   Dificultat  | 
  
   Mitjana  | 
 
| 
   Temps de preparació  | 
  
   30’   | 
 
| 
   Cost per ració  | 
  
   2,40€  | 
 
Un plat de pasta sempre ve de gust, oi? Aquí
et proposo aquesta recepta feta amb unes espinacs fresques i un bon formatge
parmesà. Senzill, sa, contundent i molt saborós.
Ingredients per unes 4 persones: 400 grams de macarrons, un kg. de fulles d’espinacs fresques, 4 grans d'all, 400ml de crema de llet, un tros de formatge parmesà, un bon grapat de tomàquets cirerols, oli d’oliva, sal i pebre negre.
1.      
Primer de tot poso l’aigua a bullir, quan arrenca el
bull, aboco un grapat de sal i aboco els macarrons que els couré al dente.
2.      
Mentrestant en una paella amb oli dauro unes quantes
dents d’all laminades i abans que s’enfosqueixin massa, afegeixo els tomàquets
tallats per la meitat.
3.      
Aboco els espinacs i coc a foc mig uns minuts (amb uns 6 O 7 minuts ja estaria).
4.      
Afegeixo la crema de llet i remeno tot bé. Afegeixo
formatge parmesà ratllat i coc fins que tinc una crema, salpebro al gust.
5.      
Afegeixo a la paella la pasta sense aigua i, si
cal, aboco un xic d’aigua de cocció.
6.      
Serveixo calent.
Bon profit!


















Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!