Espaguetis amb llagostins i cloïsses
| 
   Dificultat  | 
  
   Mitjana  | 
 
| 
   Temps   | 
  
   30’  | 
 
| 
   Cost per ració  | 
  
   2,80€  | 
 
Uns espaguetis amb gust a mar, deliciosos i fàcils de
fer. 
Ingredients per unes 4 persones: 1 ceba, 3 grans d'all,
400 grams d'espaguetis, 12 gambes vermelles, 4 tomàquets madurs, unes cloïsses,
sal, pebre, oli d'oliva, aigua i un got de vi blanc.
1.     En una paella o cassola  amb oli d’oliva sofregeixo les gambes volta i
volta, Les aparto i les deixo refredar.
2.     Netejo les cloïsses amb
aigua i  les escorro.
3.     A la paella d’abans
sofregeixo els grans d’alls per aromatitzar l’oli que ja ho està una mica amb
les gambes d’abans.
4.     Trec els alls i aboco la
ceba a trossets, la sofregeixo i quan està enrossida hi afegeixo els tomàquets
tallats. Salpebro al gust. Deixo coure uns minuts i 
5.     Mentrestant, pelo les
gambes.
6.     I coc els espaguetis al
dente (jo els trec 2 minuts abans)
7.     Quan el color del
sofregit és fosc afegeixo les cloïsses i el got de vi blanc. 
8.     Deixo coure uns 3 minuts
i quan les cloïsses s’obren,  aboco els
espaguetis bullits i escorreguts (reservo líquid de cocció per si cal)
9.     Afegeixo les gambes
pelades i coc 2 minuts remenant bé. 
10. Si cal afegeixo brou. I a taula!
Bon profit!
















Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!