Espaguetis amb llagostins i cloïsses
Dificultat |
Mitjana |
Temps |
30’ |
Cost per ració |
2,80€ |
Uns espaguetis amb gust a mar, deliciosos i fàcils de
fer.
Ingredients per unes 4 persones: 1 ceba, 3 grans d'all,
400 grams d'espaguetis, 12 gambes vermelles, 4 tomàquets madurs, unes cloïsses,
sal, pebre, oli d'oliva, aigua i un got de vi blanc.
1. En una paella o cassola amb oli d’oliva sofregeixo les gambes volta i
volta, Les aparto i les deixo refredar.
2. Netejo les cloïsses amb
aigua i les escorro.
3. A la paella d’abans
sofregeixo els grans d’alls per aromatitzar l’oli que ja ho està una mica amb
les gambes d’abans.
4. Trec els alls i aboco la
ceba a trossets, la sofregeixo i quan està enrossida hi afegeixo els tomàquets
tallats. Salpebro al gust. Deixo coure uns minuts i
5. Mentrestant, pelo les
gambes.
6. I coc els espaguetis al
dente (jo els trec 2 minuts abans)
7. Quan el color del
sofregit és fosc afegeixo les cloïsses i el got de vi blanc.
8. Deixo coure uns 3 minuts
i quan les cloïsses s’obren, aboco els
espaguetis bullits i escorreguts (reservo líquid de cocció per si cal)
9. Afegeixo les gambes
pelades i coc 2 minuts remenant bé.
10. Si cal afegeixo brou. I a taula!
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!