Bunyols de bacallà
| 
   Dificultat  | 
  
   Mitjana  | 
 
| 
   Temps   | 
  
   30’ minuts  | 
 
| 
   Cost per ració  | 
  
   2€  | 
 
Uns bunyols amb tot el sabor del bacallà, són senzills
i boníssims. 
Ingredients per unes 4 persones: 700 grams de bacallà
dessalat, 3 grans d'all, un pom de julivert fresc, 90 grams de farina, un ou, 16
grams de llevat (1 sobret), 150 ml de cervesa o aigua amb gas .
 
1.      
Primer de tot faig trituro el bacallà amb l’all picat
i el julivert trinxat. 
2.      
Poso en un bol un ou, la farina, el llevat (tamisats),
la cervesa i ho bato tot bé.
3.      
Afegeixo al bol el triturat de bacallà i ho barrejo
tot bé.
4.      
Poso força oli d’oliva a escalfar en una paella i quan
l’oli és ben calent, vaig abocant boletes de massa agafades amb una cullera.
5.      
Faig que es daurin per ambdós costats i serveixo a
taula.
Bon profit!





















Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!