Ingredients per unes 4/5 persones: 1 pollastre tallat a octaus, 1
ceba, 3 tomàquets de branca, 2 pastanagues, 7 o 8 patates petites, 2 llimones,
unes branques de timó (farigola), sal, pebre negre i oli d’oliva
1. Primer de tot barrejo el suc de les
llimones amb la pell ratllada de les llimones i les fulles de farigola.
2. Amb la barreja llimona-timó unto els talls
de pollastre salpebrat prèviament i ho deixo una estona macerar.
3. Netejo i tallo les verdures i les poso en
una safata per al forn amb una base d’oli d’oliva. Salpebro al gust i un raig
d’oli per sobre.
4. Col·loco el pollastre a sobre i aboco tot
el suc de la marinada.
5. Poso a coure al forn a uns 160 graus
durant uns 20 minuts. Ho trec, giro els talls de pollastre i ho torno a posar
al forn 20 minuts més.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!