Dificultat
|
Fàcil
|
Temps
|
35’
|
Cost per ració
|
3,60€
|
Ingredients per unes 4/5 persones: 1, 5 kg de
rovellons mitjanets o petits, una cabeça d’alls, oli d’oliva, un manat de
julivert fresc, 2 botifarres del perol (negres), pa de pagès, sal i pebre
negre.
1) Primer
de tot fregirem els alls en una cassola amb oli d’oliva
2) Esparraquem
les botifarres, traiem la pell, i les tallem a daus petits.
3) Afegim
els rovellons nets i sencers a la cassola i els salpebrem.
4) Que
deixin anar l’aigua. Mentre posem el forn a escalfar a 180 graus.
5) Hi
afegim les botifarres i coem 5 minuts.
6) En
un bol barregem l’all i julivert tallat ben petit, el pa a daus i els troncs
dels rovellons i ho salpebrem tot
7) Ho
afegim a la cassola i ho posem a coure al forn uns 10 minuts a 180 graus.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!