Dificultat 
 | 
  
Fàcil 
 | 
 
Temps 
 | 
  
35’ 
 | 
 
Cost per ració 
 | 
  
3,60€ 
 | 
 
Ingredients per unes 4/5 persones: 1, 5 kg de
rovellons mitjanets o petits, una cabeça d’alls, oli d’oliva, un manat de
julivert fresc, 2 botifarres del perol (negres), pa de pagès, sal i pebre
negre. 
1)     Primer
de tot fregirem els alls en una cassola amb oli d’oliva
2)    Esparraquem
les botifarres, traiem la pell, i les tallem a daus petits. 
3)    Afegim
els rovellons nets i sencers a la cassola i els salpebrem.
4)    Que
deixin anar l’aigua. Mentre posem el forn a escalfar a 180 graus.
5)    Hi
afegim les botifarres i coem 5 minuts.
6)    En
un bol barregem l’all i julivert tallat ben petit, el pa a daus i els troncs
dels rovellons i ho salpebrem tot
7)    Ho
afegim a la cassola i ho posem a coure al forn uns 10 minuts a 180 graus.
Bon profit!

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!