Salmó a la taronja
| 
   Dificultat  | 
  
   Mitjana  | 
 
| 
   temps de preparació  | 
  
   30’  | 
 
| 
   Cost per ració  | 
  
   7€  | 
 
Un plat molt fàcil de fer, molt nutritiu
i saludable. Jo, avui l’he acompanyat d’unes patates bullides. 
Ingredients per unes dues persones: 2 talls generosos de
salmó, una ceba de Figueres, 3 dents d’all, una cullerada gran de farina, 2
taronges grans (ratllarem la pell i extraurem el suc), sal, oli d’oliva, pebre
negra, unes fulles de julivert. 
Per acompanyar; unes patates o una amanida o un arròs blanc.
 
1.       Primer de tot, salpebro
els talls de salmó.
2.       En una paella amb un xic
d’oli d’oliva marco els talls banda i banda i els aparto.
3.       Mentrestant, tallo la
ceba ben petita i pico els alls.
4.       Aboco la ceba a la
paella, coc uns 10 minuts i afegeixo l’all ben picat. Deixo coure 5 minuts més.
5.       Ratllo la pell de les
taronges i l’afegeixo a la ceba. 
6.       Afegeixo una cullerada
de farina i remeno bé, que es torri durant un minutet i 
7.       Afegeixo el suc de les
dues taronges. I de seguida afegeixo els talls de llom, espolso julivert picat
per sobre i deixo coure un parell de minuts.
Bon profit!


















Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!