Macarrons amb salsa de formatge ràpids
| 
   Dificultat  | 
  
   Mitjana  | 
 
| 
   temps de cocció  | 
  
   10’  | 
 
| 
   Cost per ració  | 
  
   0,90€  | 
 
Un plat fet en un pim-pam, mentre bulls la pasta fas la crema. Acabes barrejant-ho tot a la paella i ja està ! fàcil, econòmic, saborós i molt bo.
Ingredients per unes 2 persones: 
Per la massa: 200 grams de macarrons, una terrina
de formatge d’untar (250 o 300 grams), 400ml de crema de llet, 2 ous, sal,
pebre blanca mòlta i oli d’oliva.
 
1.       Primer de tot poso a
bullir els macarrons el temps que marqui el paquet (al dente), habitualment uns
7 o 8 minuts
2.       Poso oli a escalfar en
una paella, afegeixo la crema de llet i la terrina de formatge i remeno bé per
treure els grumolls i aconseguir una crema homogènia, espolso pebre blanca
mòlta i afegeixo dos rovells d’ou i remeno bé. Aturo el foc
3.       Escorro els macarrons i
els afegeixo a la crema. Saltejo un minut perquè tot quedi ben barrejat i ja
puc servir a taula.
Bon profit!











Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!