Espaguetis amb sípia i tomàquet
| 
   Dificultat  | 
  
   Mitjana  | 
 
| 
   temps de cocció  | 
  
   25’  | 
 
| 
   Cost per ració  | 
  
   2,50€  | 
 
Uns espaguetis amb sabor a mar deliciosos. I el millor: la salsa es fa mentre es couen els espaguetis. Amb uns vint minuts i escaig ho tens tot llest. Què més vols? Bo, sa, ràpid, fàcil i nutritiu.
Ingredients per unes 2 persones:
200 grams d’espaguetis, 1 sípia a trossets, unes 4 o 5 cullerades de salsa
de tomàquet (jo he fet servir la salsa sants, recepta a sota), 1 bitxo, 3 dents
d’all, 1 ceba petita, mig got de vi blanc, un got del brou de la cocció de la
pasta, sal, pebre blanca i oli d’oliva. 
 salsa de sants de tomaquet i ceba
1.       Primer de tot poso en
una paella amb oli d’oliva, un bitxo i unes dents d’all a trossos i a foc lent
faig aromatitzar l’oli. 
2.       Mentrestant, tallo la
ceba a trossos ben petits.
3.       Trec els alls i el bitxo
i aboco la ceba a foc mig
4.       En aquest punt poso
aigua a escalfar i quan arrenca el bull hi aboco els espaguetis amb un polsim
de sal. Faré que es coguin uns 6 minuts, sempre els deixo dos minuts abans del
que posi al dente perquè els acabo de coure després a la paella.
5.       Torno a la paella, quan
la ceba comença a ser més transparent, afegeixo la sípia tallada a trossos ben
petits i ho deixo coure uns minuts (5 o 6). Afegeixo la salsa de tomàquet,
remeno i afegeixo el vi blanc i tapo. Ara ho deixo coure tot uns 10 minuts,
salpebro al gust.
6.       Escorro els espaguetis i
aprofito una part de l’aigua de la cocció. 
7.       Aboco el brou dels
espaguetis a la paella i afegeixo els espaguetis i ho deixo coure tot un parell
de minuts. Remeno bé. I serveixo a taula
Bon profit!
















Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!