Dificultat |
Mitjana |
Temps |
45’ |
Cost per ració |
0,90€ |
La truita de patates de sempre però amb el toc de la tòfona. Prova de fer-la i formarà part de la teva cuina.
Ingredients per unes 4 persones: 6 ous, 4 patates mitjanes, 2 cebes petites,
una peça de tòfona negra (al gust), sal, pebre negre i oli d’oliva
1) Primer
de tot netejo les patates, les pelo i tallo (jo sempre les faig a rodanxes
tipus mitja lluna però això ja va a gust de cadascú). Pelo la ceba i la tallo
petita.
2) Bato
els ous
3) En
una paella amb oli fregeixo la patata.
4) Després
fregeixo la ceba.
5) Deixo
la patata i la ceba en un bol a escórrer perquè marxi l’excés d’oli i en aquest
moment ratllo la tòfona per sobre i salpebro al gust.
6) Barrejo
els ous batuts amb la ceba i patata i en una paella amb una mica d’oli (una
paella que no s’enganxi) i deixar coure a foc lent uns 15 minuts (al gust, si t’agrada
més sucosa deixa-la coure menys). Al principi va bé saccesjar-la una mica
perquè no quedi enganxada a les parets de la paella.
7) Un cop feta la 1a cocció, donar la volta i coure uns 5’ més per l’altra banda
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!