| 
   Dificultat  | 
  
   Mitjana  | 
 
| 
   Temps  | 
  
   45’  | 
 
| 
   Cost per ració  | 
  
   0,90€  | 
 
La truita de patates de sempre però amb el toc de la tòfona. Prova de fer-la i formarà part de la teva cuina.
Ingredients per unes 4 persones:  6 ous, 4 patates mitjanes, 2 cebes petites,
una peça de tòfona negra (al gust), sal, pebre negre i oli d’oliva
1)    Primer
de tot netejo les patates, les pelo i tallo (jo sempre les faig a rodanxes
tipus mitja lluna però això ja va a gust de cadascú). Pelo la ceba i la tallo
petita.
2)    Bato
els ous
3)    En
una paella amb oli fregeixo la patata.
4)    Després
fregeixo la ceba. 
5)    Deixo
la patata i la ceba en un bol a escórrer perquè marxi l’excés d’oli i en aquest
moment ratllo la tòfona per sobre i salpebro al gust.
6)    Barrejo
els ous batuts amb la ceba i patata i en una paella amb una mica d’oli (una
paella que no s’enganxi) i deixar coure a foc lent uns 15 minuts (al gust, si t’agrada
més sucosa deixa-la coure menys). Al principi va bé saccesjar-la una mica
perquè no quedi enganxada a les parets de la paella. 
7) Un cop feta la 1a cocció, donar la volta i coure uns 5’ més per l’altra banda
Bon profit!









Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!