Seitan amb camagrocs
| 
   Dificultat  | 
  
   Mitjana  | 
 
| 
   temps de preparació  | 
  
   45’  | 
 
| 
   Cost per ració  | 
  
   3€  | 
 
Ingredients per unes 3 persones:
1 peça de seitan, un ceba, un pebrot verd de fregir, un pebrot vermell, 500
grams de camagrocs, oli d’oliva, sal, pebres i un bitxo.
 
1.      
Primer de tot netejo els camagrocs i els deixo en una
escorredora.
2.      
Tallo la ceba ben petita. Tallo el seitan a tires. I
tallo els pebrots a tires.
3.      
En una paella amb oli, el bitxo i unes dents d’all
fregeixo el seitan i l’aparto. Trec el bitxo i els alls
4.      
Ara aboco la ceba ben petita i deixo coure uns 10
minuts, fins que estigui ben feta, hi afegeixo els pebrots i coc tot uns 10
minuts més
5.      
Finalment hi aboco els camagrocs i deixo coure uns 15
minuts més. Salpebro al gust
6.      
Finalment afegeixo el seitan i coc tot uns 5 minuts. I
serveixo a taula.
Bon profit















Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!