Seitan amb verdures saltejades
Dificultat |
Mitjana |
Temps |
30’ |
Cost per ració |
1,80€ |
Un petit comentari sobre l'oli d'oliva que he fet servir avui: m'han regalat un oli d'oliva extraordinari, de Masetplana, de Garrigella, un petit poble de l'Empordà, Argudell (una varietat d'olivera) Gràcies Marina, un regalasso !!
Ingredients per unes 3 persones una peça de seitan (uns 300 grams aprox.), 1 pastanaga, 1 ceba de figueres, 1 pebrot verd i mig pebrot vermell, sal, pebre, un bitxo i oli d’oliva.
1. Asseco el seitan per
treure l’excés d’aigua amb un paper de cuina. I el tallo a bastonets.
2. El poso a fregir en una
cassola amb oli d’oliva i unes dents d’all i el bitxo.
3. Quan està fet per totes
bandes el trec i el reservo
4. Poso la ceba tallada.
Avui l’he tallat a 2 parts i he anat desgranant les capes i treient-les sense
usar el ganivet.
5. Quan la ceba està cuita
hi afegeixo els pebrots tallats a bastonets i la pastanaga i ho deixo coure uns
15 minuts o més.
6. Salpebro al gust
7. Afegeixo els bastonets
de seitan i ho coc tot uns cinc minuts més.
8. Ho deixo reposar una
estona perquè els sabors es barregin i serveixo a taula calent.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!