T'agraden les albergínies? Aquest és la teva tapa: fàcil, deliciosa, barata i molt nutritiva. Un recurs fàcil per fer a casa i aprofita ara que n'és la temporada.
T'encantarà!
| 
   Dificultat  | 
  
   Mitjana  | 
 
| 
   Temps  | 
  
   1 hora  | 
 
| 
   Cost per ració  | 
  
   0,50€  | 
 
Ingredients per unes 4 persones:  2 albergínies
grans, llenques de formatge i de pernil dolç (unes 10/12 unitats), pa ratllat,
3 ous, sal, pebre negre i oli d’oliva.
1.       Primer de tot, poso el
forn a escalfar a uns 180 graus
2.       Netejo les albergínies i
les asseco. 
3.       Les tallo a rodanxes per
la part més estreta (cercles).
4.       I ara les salpebro i les
col·loco en un plat i cap al microones un parell de minuts a potència alta
perquè es facin un xic i es tornin més toves.
5.       Les trec (vigila no et
cremis), i ja puc procedir a farcir-les amb pernil i formatge que prèviament he
tallat. Les rodanxes més grans les farceixo i les plego per la meitat en forma
de mitja lluna, les més petites n’agafo un parell i faig sobre i sota. 
6.       Les arrebosso amb ou
batut i pa ratllat i les col·loco en una safata per anar al forn. 
7.       Les coc uns 10 minuts a
uns 150 graus al meu forn que va molt fort però en general va bé a 180
graus.  
8.       Trec la safata del forn
i punxo amb uns escuradents per facilitar-ne servir-se.
És un entrant fabulós, o
un aperitiu, o bé un acompanyament. També és molt apte per dur de pícnic.
Bon profit!








Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!