llibrets de pollastre amb pernil, formatge i ceba caramel·litzada
Us agraden els llibrets, aquí teniu la
versió amb pollastre, resulten boníssims, cruixents i fàcils de fer. T’animes ?
Ingredients per unes 3 persones (2 llibrets per persona): un pit de pollastre doble o dos pits de pollastre (surten 3 llibrets de cadascun), formatge a llenques per fondre (els dels biquinis), pernil dolç, pa ratllat, 2 ous, 2 culleradetes de sucre moré, una ceba, sal, pebre i oli d’oliva.
1.       Primer de tot, demano a
la carnisseria que em tallin els pits deixant-los oberts i units per una banda
(com es fa amb els llibrets de llom.
2.      
Poso
film transparent i hi passo una roda d'amassar per tal que s'aplanin i
augmentin la seva mida. Salpebro els pits
3.       Poso la ceba en una paella fins que
estigui caramel·litzada. A foc baix amb un xic d’oli d’oliva i quan porta uns 15’
hi afegeixo un parell de cullaredetes de sucre morè i deixo coure fins que la
veig caramel·litzada.
4.       Obro els pits i poso pernil, formatge i
ceba i els tanco bé. Ja tinc les llibretes a punt.
5.       Les arrebosso amb ou batut i per pa
ratllat. Faig això dos cops perquè quedin ben segellades.
6.       Fregeixo les llibretes en abundant oli
d’oliva ben calent. I les deixo uns minuts damunt paper de cuina perquè marxi
l’excés d’oli.
7.      
Serveixo a taula
Bon profit!


Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!