Milfulls de patata aromatitzada amb
herbes
Dificultat |
Mitjana |
Temps temps de cocció |
10’ 20’ |
Cost per ració |
0,40€ |
Uns pastissets que pots tenir com a
recurs sempre a casa. Són fàcils, barats, sense embrutar gran cosa i resulten
boníssims.
Ingredients per unes 4: 8 patates,
herbes provençals, oli d’oliva, sal i pebre negra
1. Primer de tot, poso el
forn a escalfar a uns 180 graus
2. Netejo les patates i les
asseco.
3. Les tallo a làmines ben
fines (amb ganivet o mandolina) per la part més estreta.
4. Les salpebro i pinto amb
oli d’oliva i espolso herbes aromàtiques
5. En una safata amb paper
de forn vaig posant munts de làmines formant pastissets individuals separats.
6. Ho coc al forn a uns 180
graus uns 20’ (i si cal afegeixo 5 o 10 minuts més, això ja depèn del forn)
7. A l’hora de servir les
gratino 5 minuts més per servir calents.
8. Avui les serveixo per
acompanyar uns ous ferrats però poden ser pel que vulguis: com a entrant,
vermut, acompanyament de carns, peixos, ous, etc.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!