Menú

22 d’abr. 2022

Milfulls de patata aromatitzada amb herbes



Milfulls de patata aromatitzada amb herbes

  

Dificultat

Mitjana

Temps

temps de cocció

10’

20’

Cost per ració

0,40€

 

Uns pastissets que pots tenir com a recurs sempre a casa. Són fàcils, barats, sense embrutar gran cosa i resulten boníssims.

  

Ingredients per unes 4:  8 patates, herbes provençals, oli d’oliva, sal i pebre negra

1.       Primer de tot, poso el forn a escalfar a uns 180 graus

2.       Netejo les patates i les asseco. 

3.       Les tallo a làmines ben fines (amb ganivet o mandolina) per la part més estreta.

4.       Les salpebro i pinto amb oli d’oliva i espolso herbes aromàtiques

5.       En una safata amb paper de forn vaig posant munts de làmines formant pastissets individuals separats.

6.       Ho coc al forn a uns 180 graus uns 20’ (i si cal afegeixo 5 o 10 minuts més, això ja depèn del forn)

7.       A l’hora de servir les gratino 5 minuts més per servir calents.

8.       Avui les serveixo per acompanyar uns ous ferrats però poden ser pel que vulguis: com a entrant, vermut, acompanyament de carns, peixos, ous, etc.

Bon profit!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!