Dificultat 
 | 
  
Fàcil 
 | 
 
Temps 
 | 
  
1h30'’ 
 | 
 
Cost per ració 
 | 
  
2,20€ 
 | 
 
Ingredients per unes 4 persones:  un paquet de seitan, 2 pastanagues, 2 taronges
mitjanes, 2 cebes mitjanes, un grapat de xampinyons, oli d’oliva, sal i pebre 
1)     Primer
de tot ratllo les dues taronges i n’extrec el suc. Aparto la ratlladura i el
suc
2)    Pelo
i tallo a tires molt fines les cebes. Pelo i tallo les pastanagues a rodanxes
molt molt fines. Netejo i tallo a trossets els xampinyons. I tallo a daus grans
el seitan.
3)    Poso
oli en una paella o cassola i hi fregeixo les cebes durant uns 5 minuts.
4)    Hi
afegeixo el seitan, la pastanaga i els xampinyons.
5)    Finalment
hi afegeixo el suc de taronja i la ratlladura de taronja junt amb una fulla de
llorer i deixo coure a foc lent (en el meu cas a 3 sobre 9) durant uns 60 minuts. Vigilo el nivell del líquid i si cal hi afegeixo més suc de taronja o
una mica d’aigua. Avui apart del llorer hi he afegit unes branques de romaní
per donar-li una mica de frescor però és opcional.
6)    Tapo
i deixo reposar una estona. 
Aquest plat es pot fer
el mateix dia però guanya en sabors i intensitat si el cuines d’un dia per l’altre.
















Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!