Dificultat
|
Fàcil
|
Temps
|
30 ’
|
Cost per ració
|
1,2 €
|
Ingredients per unes 4/5 persones: mig quilo de rovellons, mig
quilo de pomes, Uns 130 grams de sucre i uns 130 grams de mantega. 1 got
de vi negre. Sal, pebre, julivert, oli d’oliva, sucre.
1) Tallem les pomes a trossos en forma de
mitges llunes o de daus. Posem a escalfar en una cassola mantega i sucre. Primer
posem la mantega i quan estigui ja quasi fosa hi afegim el sucre i ho barregem.
Posem el foc molt lent que vagi fent durant un parell de minutets i quan sigui
ben calent hi aboquem les pomes (en trossos). Deixem coure uns 10 minuts que
serà el temps amb el qual farem alhora els rovellons.
2) En una paella fregim
els rovellons salpebrant-los i amb julivert. Hi aboquem un gotet de vi o cava a
mitja cocció i deixem coure 10 minuts.
3) Agafem les pomes amb una escumadora
per no agafar el suc i ho aboquem a la paella dels rovellons, ho barregem bé i deixem coure uns minuts perquè es
barregin els sabors.
4) Podem servir acompanyat
de crema de vinagre de Módena
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!