Ingredients (uns 8 flams): caramel líquid *, 200 ml. de nata
líquida, 600 ml. De llet, 40 grams de sucre, 40 grams de cacau en pols, 8 grams
de cafè soluble, 16 grams de gelatina en pols (o unes 8 fulles) i aigua.
* mireu la recepta a caramel liquid casolà
* mireu la recepta a caramel liquid casolà
- Omplir
amb caramel les 8 flameres.
- En
un pot gran abocar la llet, la nata, el sucre, el cacau i el cafè i posar
al foc fins que bulli. Batre fins que quedi tot ben barrejat. Quan comenci
a bullir apartar del foc i abocar-hi la gelatina en pols. Si fem servir
gelatina en làmines les haurem posat uns minuts amb aigua freda, les
escorrem bé i les barregem apart en una tassa de cafè amb una mica del
líquid calent, després ho incorporem a tota la barreja.
- Passem
per un colador i omplim les flameres.
- Deixem
refredar i posem a la nevera (almenys unes 3 hores). Servim fred
Bon profit!
| posem caramel al fons de les flameres |
| els ingredients per al flam |
| en un cassó la llet, la nata... |
| el sucre |
| el cacau |
| el cafè soluble |
| i al foc a bullir tot remenant bé |
| finalment la gelatina en pols |
| passem per un colador |
| i omplim les flameres |
| i a la nevera unes hores |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!