Ingredients (per unes 4/5 persones):
Ingredients: 500 grams de cloïsses, 1 ceba gran, 2 o 3
grans d’all, un manat de julivert fresc, 1 got de vi blanc o cava, 1 cullerada
sopera de farina, aigua.
1)
Netegem bé les cloïsses
amb aigua i les deixem en remull
2)
En un cassó amb oli d’oliva
hi sofregim la ceba i l’all tallats a trossets molt petits. Primer hi posem la
ceba i als cinc minuts aproximadament hi aboquem l’all (per evitar que es
cremi).
3)
Quan la ceba estigui
transparent hi afegim la farina i ho remenem bé. Deixem coure un parell de
minuts tot remenant-ho i aboquem el vi. Deixem coure uns 5 minuts i vigilem que
no s’enganxi i si queda massa espès hi afegim aigua.
4)
Hi afegim el julivert
trinxat, salem i remenem bé vigilant la textura de la salsa.
5)
Finalment hi aboquem les
cloïsses i tapem, deixem coure fins que s’obrin. Tanquem el foc i deixem
reposar. Servim calent.
 |
els ingredients |
 |
tallem la ceba i l'all |
 |
sofregim la ceba |
 |
hi afegim l'all trinxadet |
 |
i la farina i remenem bé |
 |
el got de cava |
 |
anem remenant i afegim aigua si cal |
 |
el julivert ben trinxat |
 |
i finalment les cloïsses. |
 |
deixem coure fins que s'obrin |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!