17 de gen. 2014

Daus de bacallà arrebossats amb ametlla


Ingredients (per unes 5 persones):  uns 800 grams de bacallà fresc (la part del llom), farina d’ametlla (un bol), oli d’oliva, un parell d’ous

1)     Tallarem el bacallà a daus grossos. Si tenen excés d'aigua els deixem escòrrer una estona.
2)    Els passem per farina d’ametlla (la mateixa que fem servir per fer els panellets o altres pastissos) i després per ou batut. Com que la farina es va humitegant va bé anar-la afegint a poc a poc al plat perquè quedi ben enganxada al bacallà.
3)    En una paella amb força oli d’oliva i ben calent fregim els daus fins que quedin rossos. Els posem damunt paper de cuina per escórrer l’oli sobrer i servim calents.
És una recepta molt senzilla i l'ametlla li dona un sabor molt bo al bacallà.


bacallà fresc, farina d'ametlla i ous



passar el bacallà per la farina d'ametlla


i per l'ou batut

fregir en oli d'oliva abundant i molt calent (i donar la volta)


servir calents amb alguna salsa tipus romesco


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!