10 de maig 2013

Canalons freds de pernil, ous i blat de moro


Ingredients: 40 plaques de canalons, pernil dolç (6 llenques), blat de moro (1 llauna mitjana), ous dusos (uns 6), nous (un grapat), olives (uns 150 grams o una llauna mitjana), pastanaga (4 unitats), sal i pebre i oli d’oliva. Maionesa.

  1. Primer de tot: tallem les pastanagues a daus molt petits i les coem al dente . Coem els ous fins que estiguin dusos (10 minuts). Ho reservem tot. Ratllem els ous dusos. Tallem a trossets el pernil dolç,  les olives i piquem les nous. Tot ben petit per tal que pugue fer el canaló amb facilitat. Reservem unes tires de pernil, i algunes olives per la decoració posterior.
  2. Ara courem les plaques de canalons  i les estenem damunt uns draps de cuina. Coure-les uns 12/13 minuts i aturar la cocció amb aigua freda.
  3. Preparem el farcit per als canalons: en un bol barregem els ous dusos ratllats, els daus de pastanaga, els trossets de pernil dolç, la tonyina, el blat de moro, les olives i les nous picades. 
  4. Farcim cada canaló amb el farcit preparat i el tanquem. 
  5. Podem desar-los a la nevera dins d’un taper. Es poden tenir fets hores abans de servir a taula. Si es posen en tapers o safates per servir pintar amb oli d'oliva el fons per evitar que hi quedin enganxats.
  6. Posem els canalons en cada plat i cobrim amb maionesa al gust i unes tires de pernil mitges olives per decorar.
els ingredients

tallem les verdures ben petites, petites


ja tenim tots els ingredients triturats

els barregem en un bol

podem afegir-hi una mica de maionesa per lligar-ho


farcim els canalons amb les verdures





Bon profit! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!