 |
un plat amb sabor a mar |
Ingredients (per unes 5/6 persones):
·
2 sípies (almenys una que sigui negra)
·
Verdures: 3 patates, 2 cebes, uns 300/400 grams de tomàquet triturat
·
Fumet de peix
·
Altres: oli d’oliva, sal, 3 grans d’all, una cullerada de pebre vermell i
algunes herbes aromàtiques (una branca de farigola, ...)
1.
Netejar i tallar a trossos les sípies,
fregir-les en una cassola amb oli i els alls. Apartar
2.
Sofregir la ceba a la cassola amb oli d’oliva uns 10 minuts, afegir-hi la
patata neta i tallada a daus grans. Aportar-hi el pebre vermell i abocar-hi el
tomàquet natural triturat. Deixar coure uns 5 minuts més.
3.
Abocar-hi el fumet fins cobrir les patates. Les patates les hem de coure
depenent del tamany dels trossos però aproximadament entre 15 i 20 minuts. Quan
faltin cinc minuts per acabar la cocció hi afegirem la sípia.
4.
Parem el foc, tapem i deixem reposar 5 minuts. Servim acompanyat si volem
amb ametlla a granets
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!