4 de jul. 2025

heura adobada amb espècies i llimona

 


Heura adobada amb espècies i llimona

  

Dificultat

Mitjana

Temps de preparació

Temps de repòs

15’

12 hores

Cost per ració

2€

 

Saps què és l'heura? És un  producte vegetal basat en proteïna de soja, oli d'oliva i aigua. És molt rica en ferro, fibra, proteïna i vitamina B12 i no conté gluten

Avui t'explico una manera diferent de treballar l’heura. Pots usar les espècies que més t’agradin. Queda fabulosa.

 

Ingredients per unes 4 persones:  2 unitats d’heura original (van en packs de 2 paquets), el suc d’una llimona. Ara les quantitats en culleradetes de postres: 3 c. D’oli de sèsam, 2 de farigola picada, 2 de llavors de sèsam torrat, 1 de coriandre picat, 1 de pebre molt, 1 de gingebre en pols, sal al gust.

  

1.       Primer de tot, preparo l’adob. Barrejo tots els ingredients

2.       Poso l’heura que ja ve en talls petits en un tàper i afegeixo l’adob preparat.

3.       Deixo a la nevera reposar d’un dia per l’altre.

4.       De tant en tant, ho trec i ho remeno bé.

5.       L’endemà trec l’heura i la fregeixo fins que quedi d’un color lleugerament daurat.

6.       Serveixo calent amb unes verdures o amanida, o el que vingui de gust.

 

 

 

Bon profit!













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!