bacallà amb tomàquet i anxoves
| 
   Dificultat  | 
  
   Mitjana  | 
 
| 
   Temps   | 
  
   45’  | 
 
| 
   Cost per ració  | 
  
   6,10 €  | 
 
Un plat exquisit, el peix amb la salsa
de tomàquet és molt bona i si, a més a més, hi afegeixes el sabor de les
anxoves, resulta sublim.
Ingredients per unes 4 persones:  4 lloms de bacallà, 8 filets d’anxova, 1
bitxo, un quilo de tomàquets madurs (o 500 grams de tomàquet triturat natural),
julivert fresc,  3 grans d’all, oli, sal,
pebre
 
1. Primer de tot, escaldo els tomàquets madurs (1 kg. Aprox), els deixo refredar i els passo pel turmix. Si no vols fer aquest procés també pots usar tomàquet triturat natural ja preparat.
2.      
En una paella amb un raig d’oli d’oliva poso les
anxoves i al foc junt amb els grans d’all laminats i el bitxo. Desfaig les
anxoves (cullera de fusta).
3.      
Afegeixo el puré de tomàquet natural, un xic de sucre
(per l’acidesa), un xic de sal (molt poca) , i pebre negre. A foc mig i deixo reduir (uns 15’
aprox.) sense tapar
4.      
Afegeixo els lloms de bacallà i quan arrenqui el bull,
ho cuino tapat durant uns 15 minuts. Els darrers 5’ espolso julivert fresc per
sobre.
5.      
Serveixo calent
Bon profit!













Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!