3 de maig 2024

macarrons amb salsa d'espinacs

 


Macarrons amb salsa d’espinacs i tomàquets cirerols 


 

Dificultat

Mitjana

Temps de preparació

30’

Cost per ració

2,40€

 

Un plat de pasta sempre ve de gust, oi? Aquí et proposo aquesta recepta feta amb unes espinacs fresques i un bon formatge parmesà. Senzill, sa, contundent i molt saborós.

Ingredients per unes 4 persones: 400 grams de macarrons, un kg. de fulles d’espinacs fresques, 4 grans d'all, 400ml de crema de llet, un tros de formatge parmesà, un bon grapat de tomàquets cirerols, oli d’oliva, sal i pebre negre.

1.       Primer de tot poso l’aigua a bullir, quan arrenca el bull, aboco un grapat de sal i aboco els macarrons que els couré al dente.

2.       Mentrestant en una paella amb oli dauro unes quantes dents d’all laminades i abans que s’enfosqueixin massa, afegeixo els tomàquets tallats per la meitat.

3.       Aboco els espinacs i coc a foc mig uns minuts (amb uns 6 O 7 minuts ja estaria).

4.       Afegeixo la crema de llet i remeno tot bé. Afegeixo formatge parmesà ratllat i coc fins que tinc una crema, salpebro al gust.

5.       Afegeixo a la paella la pasta sense aigua i, si cal, aboco un xic d’aigua de cocció.

6.       Serveixo calent.

 

 

Bon profit! 




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!