10 de maig 2024

Espaguetis amb llagostins i cloïsses

 



Espaguetis amb llagostins i cloïsses

 

 

Dificultat

Mitjana

Temps

30’

Cost per ració

2,80€

 

Uns espaguetis amb gust a mar, deliciosos i fàcils de fer.

 

Ingredients per unes 4 persones: 1 ceba, 3 grans d'all, 400 grams d'espaguetis, 12 gambes vermelles, 4 tomàquets madurs, unes cloïsses, sal, pebre, oli d'oliva, aigua i un got de vi blanc.

 

1.     En una paella o cassola  amb oli d’oliva sofregeixo les gambes volta i volta, Les aparto i les deixo refredar.

2.     Netejo les cloïsses amb aigua i  les escorro.

3.     A la paella d’abans sofregeixo els grans d’alls per aromatitzar l’oli que ja ho està una mica amb les gambes d’abans.

4.     Trec els alls i aboco la ceba a trossets, la sofregeixo i quan està enrossida hi afegeixo els tomàquets tallats. Salpebro al gust. Deixo coure uns minuts i

5.     Mentrestant, pelo les gambes.

6.     I coc els espaguetis al dente (jo els trec 2 minuts abans)

7.     Quan el color del sofregit és fosc afegeixo les cloïsses i el got de vi blanc.

8.     Deixo coure uns 3 minuts i quan les cloïsses s’obren,  aboco els espaguetis bullits i escorreguts (reservo líquid de cocció per si cal)

9.     Afegeixo les gambes pelades i coc 2 minuts remenant bé.

10. Si cal afegeixo brou. I a taula! 

Bon profit!


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!