Heura adobada amb espècies i llimona
Dificultat |
Mitjana |
Temps de preparació Temps de repòs |
15’ 12 hores |
Cost per ració |
2€ |
Saps què és l'heura? És un producte vegetal basat en proteïna de soja, oli d'oliva i aigua. És molt rica en ferro, fibra, proteïna i vitamina B12 i no conté gluten
Avui t'explico una manera diferent de treballar l’heura. Pots usar
les espècies que més t’agradin. Queda fabulosa.
Ingredients per unes 4 persones: 2
unitats d’heura original (van en packs de 2 paquets), el suc d’una llimona. Ara
les quantitats en culleradetes de postres: 3 c. D’oli de sèsam, 2 de farigola
picada, 2 de llavors de sèsam torrat, 1 de coriandre picat, 1 de pebre molt, 1
de gingebre en pols, sal al gust.
1. Primer de tot, preparo l’adob.
Barrejo tots els ingredients
2. Poso l’heura que ja ve
en talls petits en un tàper i afegeixo l’adob preparat.
3. Deixo a la nevera
reposar d’un dia per l’altre.
4. De tant en tant, ho trec
i ho remeno bé.
5. L’endemà trec l’heura i
la fregeixo fins que quedi d’un color lleugerament daurat.
6. Serveixo calent amb unes
verdures o amanida, o el que vingui de gust.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!